Openingstijden:

Op dit moment alleen geopend voor afhalen. Van 17:30 tot 20:00 u.

Vanaf vrijdag 23 oktober is het gehele park gesloten. 

 

Sinds jaar en dag een gezellige ontmoetingsplaats voor Bremakkergasten en Texelaars! 

In het eetcafé kunt u terecht voor snacks, eenvoudige menu’s en/of een maaltijdsalade. Alles ook om mee te nemen. Onze menu’s worden geserveerd met patat en verse salade. Voor de kleintjes zijn er kindermenu’s met een ijsje. Elke maandagavond is pizza-avond en 's zomers is de dinsdag pannenkoekendag. De zelfgemaakte nasischotel van Ralph staat vast op de kaart!

Afhankelijk van het seizoen en de bezetting organiseren wij themamaaltijden zoals een mosselavond, een uitgebreide BBQ, gerookte vis of een bierproeverij. Wilt u zelf met een gezelschap barbecueën en heeft u geen zin in een hoop gedoe, dan kunnen wij dit voor u verzorgen.

Tijdens grote sportevenementen wordt het eetcafé omgetoverd tot supportershonk, waarbij op groot scherm hartstochtelijk wordt meegeleefd met de sporters. De Bremakker wordt ook regelmatig gebruikt als locatie voor bruiloften, kraamfeesten, jubilea, verjaardagen en personeelsfeestjes. U kunt altijd even informeren naar de mogelijkheden.

 


 

MENUKAART 

 

Vanwege de Coronamaatregelen kunt u alleen afhalen en reserveren per Whatsapp naar: 06-12892595
Wilt u eten afhalen, gebruik dan de afhaalkaart die u bij de receptie kunt krijgen en stuur uw bestelling naar bovenstaand nummer.

 

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide