Sinds jaar en dag een gezellige ontmoetingsplaats voor Bremakkergasten en Texelaars! 

U kunt aan de knusse bar uw avonturen en tips delen met andere gasten. In het eetcafé kunt u terecht voor snacks, eenvoudige menu’s en/of een maaltijdsalade. Alles ook om mee te nemen. Onze menu’s worden geserveerd met patat en verse salade. Voor de kleintjes zijn er kindermenu’s met een ijsje. In de zomervakantie is het elke maandagavond pizza-avond en dinsdag pannenkoekendag. De zelfgemaakte nasischotel van Ralph staat vast op de kaart!

Afhankelijk van het seizoen en de bezetting organiseren wij themamaaltijden zoals een mosselavond, een uitgebreide BBQ, gerookte vis of een bierproeverij. Wilt u zelf met een gezelschap barbecueën en heeft u geen zin in een hoop gedoe, dan kunnen wij dit voor u verzorgen.

Tijdens grote sportevenementen wordt het eetcafé omgetoverd tot supportershonk, waarbij op groot scherm hartstochtelijk wordt meegeleefd met de sporters. De Bremakker wordt ook regelmatig gebruikt als locatie voor bruiloften, kraamfeesten, jubilea, verjaardagen en personeelsfeestjes. U kunt altijd even informeren naar de mogelijkheden.

Openingstijden: 

Vrijdag en zaterdag:
17:30 uur tot 00:00 uur

Zondag:
17:30 uur tot 20:00 uur

Maandag t/m donderdag:
17:30 uur tot 22:00 uur

Dinsdag:
gesloten

Indien geen animo sluiten wij eerder