Openingstijden vanaf vrijdag 3 juli:

Dagelijks van 16:00 tot 22:30 uur
Vrijdags ook lunch van 12:00 tot 14:00 uur

Indien geen animo sluiten wij eerder

 

Sinds jaar en dag een gezellige ontmoetingsplaats voor Bremakkergasten en Texelaars! 

In het eetcafé kunt u terecht voor snacks, eenvoudige menu’s en/of een maaltijdsalade. Alles ook om mee te nemen. Onze menu’s worden geserveerd met patat en verse salade. Voor de kleintjes zijn er kindermenu’s met een ijsje. Elke maandagavond is pizza-avond en 's zomers is de dinsdag pannenkoekendag. De zelfgemaakte nasischotel van Ralph staat vast op de kaart!

Afhankelijk van het seizoen en de bezetting organiseren wij themamaaltijden zoals een mosselavond, een uitgebreide BBQ, gerookte vis of een bierproeverij. Wilt u zelf met een gezelschap barbecueën en heeft u geen zin in een hoop gedoe, dan kunnen wij dit voor u verzorgen.

Tijdens grote sportevenementen wordt het eetcafé omgetoverd tot supportershonk, waarbij op groot scherm hartstochtelijk wordt meegeleefd met de sporters. De Bremakker wordt ook regelmatig gebruikt als locatie voor bruiloften, kraamfeesten, jubilea, verjaardagen en personeelsfeestjes. U kunt altijd even informeren naar de mogelijkheden.

 


 

MENUKAART 

Menukaart 2020.jpg

Vanwege de Coronamaatregelen is de capaciteit beperkt en raden we u aan om een tafel te reserveren, bij voorkeur per Whatsapp naar: 06-12892595
Wilt u eten afhalen, gebruik dan de afhaalkaart die u bij de receptie kunt krijgen en stuur uw bestelling naar bovenstaand nummer.

afhaalmenus ZOMER 2020.jpg

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide