Familie Koning
Vakantiepark de Bremakker
Tempelierweg 40, 1791 NS Den Burg
Bellen: (0222) 312 863, mailen: info@bremakker.nl  Volg ons op Facebook

Routebeschrijving 
Met de auto: vanaf de boot rijdt u richting De Koog, bij afslag 12 gaat u linksaf (Gerritslanderdijkje), u volgt de weg en voor het bos gaat u rechtsaf (Tempelierweg). Aan het einde van deze doodlopende weg vindt u Vakantiepark De Bremakker.

Openbaar vervoer/Texelhopper
Met het openbaar vervoer: Vanaf station Den Helder reist u met lijn 33 naar de boot. Deze bus vertrekt om 12 minuten over het hele uur en sluit uitstekend aan op de boot. De bus stopt bij het loket van TESO, waar u een retourticket voor de bootreis koopt. Vervolgens gaat u lopend de boot op.

Op Texel verlaat u de boot lopend via de rechterzijde. Om bij de Bremakker te komen reist u verder met een TEXELHOPPER busje. Deze busjes moet u vooraf reserveren. De Bremakker is niet goed bereikbaar via de vaste buslijn.

U reserveert uw rit minimaal een half uur van tevoren. Reserveren kan via de website of telefoon (0222- 784 000). Kies als bestemming: halte 143 Vakantiepark De Bremakker.

Taxi vervoer
Taxi Botax, 0222-315888, Taxi Attent, 0222-320020, TBO Texel, 0222-312000.
Een gewone taxi vanaf de boot kost ongeveer € 18,-.

TESO bootticket
Wij raden u aan om uw bootticket vooraf te kopen via TESO. Met het e-ticket kunt u sneller door de poortjes op het Teso-opstelterrein! Alle informatie omtrent de bootovertocht vindt u op de website van TESO: www.teso.nl

Parkeer E-Ticket
Koop hier alvast uw Texelparkeervignet: Parkeren op Texel

Contact
Wilt u reserveren? Dan kunt u een aanvraag via de chalet- of kampeerpagina versturen. Voor algemene vragen kunt u contact opnemen via ons e-mailadres info@bremakker.nl

Contactformulier

Ik ben geen robot