Familie Koning
Vakantiepark de Bremakker
Tempelierweg 40, 1791 NS Den Burg
Mailen: info@bremakker.nl 
Bellen: 0222-312863
Volg ons op Facebook

Routebeschrijving auto 
Vanaf de boot rijdt u over de Pontweg richting De Koog. Vervolgens neemt u afslag 12 linksaf, het Gerritslanderdijkje op. U volgt de weg en voor het bos gaat u rechtsaf naar de Tempelierweg. Aan het einde van deze doodlopende weg vindt u Vakantiepark de Bremakker.

Openbaar vervoer/Texelhopper
Vanaf station Den Helder reist u met lijn 33 naar de boot. Deze bus vertrekt om 12 minuten over het hele uur en sluit uitstekend aan op de boot. De bus stopt bij het loket van TESO, waar u een retourticket voor de bootreis koopt. Vervolgens gaat u lopend de boot op.

Op Texel verlaat u de boot lopend via de rechterzijde. Om bij de Bremakker te komen reist u verder met een Texelhopper. Deze busjes moet u vooraf reserveren. Kies als bestemming: halte 143 Vakantiepark de Bremakker. De Bremakker is niet goed bereikbaar via de vaste buslijn. 

Taxi
Er zitten meerdere taxibedrijven op het eiland. Het is aangeraden om vooraf een taxi te reserveren.
Taxi Botax 0222-315888
Taxi Attent 0222-320200
TBO Texel 0222-312000
Een gewone taxi vanaf de boot kost ongeveer € 30,-.

Privévervoer in eigen auto
Kijk op TXComfort.

TESO bootticket
Wij raden u aan om uw bootticket vooraf te kopen via TESO. Met het e-ticket kunt u sneller door de poortjes op het TESO-opstelterrein. Alle informatie omtrent de bootovertocht vindt u op de website van TESO.

Parkeren op Texel
Koop hier alvast uw parkeervignet: Parkeren op Texel

Contact
Wilt u reserveren? Dan kunt u een aanvraag via de chaletpagina versturen. Voor algemene vragen kunt u contact opnemen via ons e-mailadres info@bremakker.nl.

Contactformulier

Bedankt voor uw bericht, we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
    Ik ben geen robot