Chaletverhuur de Bremakker van 22 maart tot 2 november 2024

Reserveren
Verhuur van weken, midweken en weekenden. In de maanden juli en augustus is chalethuur alleen mogelijk per week. Uw reservering is pas definitief na de aanbetaling. Op al onze overeenkomsten zijn de Hiswa/Recronvoorwaarden van toepassing. Onvoorziene prijswijzigingen of typefouten voorbehouden.

Kortingen
Geldig van 22 maart tot 5 juli en van 30 augustus tot 2 november 2024. Bij bezetting van max. 2 personen: 1 week: € 25,- korting. Verblijf 2 weken (ongeacht het aantal personen): € 100,- korting, 3 weken: € 150,- korting. 
Arrangementen en kortingen zijn niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen. Per boeking max. 1 korting/actie.                           

Annuleren
De kosten voor deelname aan het annuleringsfonds zijn 6 % van de huursom inclusief alle personen. Deelname dient bij de boeking te geschieden. Voorwaarden

Honden
Van 1 juli tot 23 augustus zijn honden op het gehele park niet toegestaan. Buiten deze periode is max. 1 hond per chalet toegestaan. Altijd vooraf aanmelden. Wij beschikken ook over huisdiervrije chalets. Zie het overzicht van de chalets.

Aankomst en vertrek
Inchecken chalets vanaf 15:00 uur. Uitchecken uiterlijk 10:00 uur. Op het Bosveld, Heitje en Akkerveld 1 - 24 is het op wisseldagen mogelijk om bij het chalet uit- en in te laden. 

Auto’s en aanhangers
De Bremakker is autovrij. Auto’s en aanhangers naast het chalet parkeren is niet toegestaan. Er is een centrale parkeerplaats. 

Schoonmaakkosten/borgsom
U wordt verzocht het chalet netjes achter te laten, maar de schoonmaak verzorgen wij voor u. U betaalt hiervoor schoonmaakkosten. De borgsom wordt na vertrek teruggestort.

Bezoek/gasten
Bezoek/logees dient u aan te melden bij de receptie. Huurt u een 4 of 5 persoons chalet, dan mogen max. 4 of 5 personen blijven overnachten. Een extra persoon in een tentje of op een luchtbed is dus niet toegestaan. Tenten uitsluitend na overleg. Geen partytenten bij chalets toegestaan.

Chalettype
Type C: 45-50 M2, inpandige berging of schuurtje, combi-magnetron & kachel
Type D: 45-50 M2, inpandige berging of schuurtje, cv, combi-magnetron & vaatwasser
Type E: 45-50 M2, inpandige berging of schuurtje, cv, combi-magnetron, vaatwasser, sauna

Wifi
Op het gehele park gratis wifi

Bijkomende kosten *= verplicht

Reserveringskosten* € 16,-
Toeristenbelasting* € 2,40 p.p.p.n.
Eindschoonmaak chalet* € 45,-
Borgsom chalet* (wordt teruggestort) € 15,-
Tweede auto € 3,- per nacht
Hond, max 1 per chalet € 4,50 per nacht
Lakenpakket eenpersoons € 10,-
Handdoekpakket (2 stuks) € 5,50
Keukendoekenpakket (2 stuks) € 3,50
Aanhangwagen € 1,50 per nacht
Kinderstoel (op aanvraag) Gratis
Campingbedje Niet voorradig
Wasmunt (inclusief wasmiddel) € 6,-
Droogmunt € 3,-
Wijzigingskosten overeenkomst € 7,50
Verzenden vergeten spullen envelop € 5,-
Verzenden vergeten spullen pakket € 10,-