Meld u aan voor de mosselavond op 17 oktober om 19:00 uur

Ons jaarlijks terugkerend culinair avondje met mosselen in wijn en bier van chef Ruud en Ciska. Voor iedereen die graag komt, maar geen mosselen lust, staat er ook nasi op het menu. 
Aanmelden kan bij de receptie of via de mail tot woensdag 15 oktober. De kosten zijn €18,50.

Glühwein en oliebollen op 20 oktober om 19:00 uur

Het is (al een maand) herfst! Dat moet gevierd worden met glühwein en oliebollen op het terras. Aanmelden is niet nodig, betalen ook niet. Een vrijwillige donatie aan de Stichting Opvang Ezelsociëteit wordt zeer op prijs gesteld.

In de maand september zijn wij op dinsdag en woensdag gesloten.

Eten bestellen, een tafel reserveren of de openingstijden van de keuken bekijken kan via: bestellen.bremakker.nl 

Eetcafé 2024 web.png
Op vakantie hoeft u niet te koken! In ons eetcafé kunt u terecht voor menu’s met patat, verse pizza’s en verschillende huisgemaakte gerechten zoals de nasischotel en Robs stoofvlees. Vooraf kunt u kiezen voor een luxe Italiaans brood met aioli en kruidboter. Sluit de avond af met een ijscoupe Soetbekkie: huisgemaakt roomijs met het echte Bremakkerlikeurtje.

Uiteraard zijn alle menu’s, pizza’s en snacks ook af te halen. Bestellen doet u eenvoudig via deze link.

Maar er is nog meer te beleven:

Vis roken, mossel- en stamppotavond, marshmallows roosteren, een uitgebreide barbecue met vlees van slagerij Moormann & de Boer, klaverjassen, bloedsoep na de spooktocht, thema-avonden, sport kijken op groot scherm; er gebeurt jaarrond genoeg in en rond het eetcafé.

Wilt u zelf met een gezelschap barbecueën en heeft u geen zin in gedoe? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen.
U kunt ons altijd bellen, mailen, of even binnenlopen.

 

 


 

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide