Zoek en Boek

contact 

Familie Koning
Vakantiepark De Bremakker
Tempelierweg 40, 1791 NS Den Burg
Bellen: (0222) 312 863, Mailen: info@bremakker.nl
Volg ons op Facebook

Route naar Texel met de auto:
Als u met de auto naar de TESO veerhaven in Den Helder reist, heeft u de mogelijkheid om de auto te parkeren op het TESO parkeerterrein in Den Helder. U reserveert, minimaal één uur van tevoren, een Texelhopper busje via de website of telefonisch (0222-784 000). Op de veerhaven in Den Helder stapt u op de boot. U gaat lopend de boot af op Texel en uw Texelhopper busje staat voor u klaar en rijdt naar elke gewenste locatie op Texel.

Routebeschrijving 
Met de auto: vanaf de boot gaat u bij afslag 12 linksaf (Gerritslanderdijkje), u volgt de weg en voor het bos gaat u rechtsaf (Tempelierweg). Aan het einde van deze doodlopende weg vindt u Vakantiepark De Bremakker.

Texelhopper
Met het openbaar vervoer: Vanaf station Den Helder naar (accommodatie op Texel): Het openbaar vervoer wordt uitgevoerd met de Texelhopper. Naast twee vaste buslijnen rijden er kleinere Texelhopper busjes over het eiland (deze moet u reserveren).

Texelhopper.png

De Bremakker is niet bereikbaar via de vaste buslijn. Op Texel aangekomen stapt u over in het door u gereserveerde TEXELHOPPER busje, dat klaar staat als u de boot aan de rechterkant verlaat. U reserveert uw rit minimaal één uur van tevoren. Reserveren kan via de website of telefoon (0222- 784 000). Kies als bestemming: halte 143 Vakantiepark De Bremakker.

Taxi vervoer
Taxi Botax, 0222-315888, Taxi Attent, 0222-320020, TBO Texel, 0222-312000.
Een gewone taxi vanaf de boot kost ongeveer € 18,-.

TESO bootticket
Wij raden u aan om uw bootticket vooraf te kopen via TESO.. Met het e-ticket kunt u sneller door de poortjes op het Teso-opstelterrein! Alle informatie omtrent de bootovertocht vindt u op de website van TESO.

Parkeer E-Ticket
Koop hier alvast uw Texelparkeervignet: website van de gemeente Texel

Contact
Wilt u reserveren? Dan kunt u een aanvraag via de chalet- of kampeerpagina versturen. Voor algemene vragen kunt u contact opnemen via ons e-mailadres info@bremakker.nl