Zoek en Boek

Hier begint uw vakantie op De Bremakker! Inchecken, sleutelafgifte, informatie, krantverkoop, broodjes bestellen, verkoop van diverse artikelen en voor het huren van een fiets. Meer informatie en de openingstijden vindt u op de receptiepagina. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van gratis Wifi internet!
Texel is uitermate geschikt om met de fiets te ontdekken. Tijdens openingstijden zijn er bij de receptie fietsen te huur. Uitgebreide informatie over de prijzen en mogelijkheden leest u op de pagina.
Naast eetcafé-bar De Bremakker bevindt zich de wasserette. Twee professionele wasmachines en een droger. Munten hiervoor koopt u bij de receptie. Wasmunten kosten € 5,- en droogmunten € 2,50. Wasmiddel wordt automatisch toegevoegd.
Texel is uitermate geschikt om met uw hond(en) te bezoeken. Ook op De Bremakker is dit in voor en na seizoen geen probleem! Maximaal 1 hond per chalet en maximaal 2 honden op een kampeerplaats. Tijdens de zomervakantie zijn op het gehele park geen honden toegestaan.
Tijdens de zomervakantie van zondag 9 juli t/m donderdag 31 augustus 2017 is op de Bremakker een recreatieteam actief, dat van zondag tot en met donderdag tal van activiteiten organiseert voor jong en oud!
Op de Bremakker zijn meerdere speeltuintjes, een groot springkussen. Een beachvolleybalveld, pannaveld en voetbalveld. In onze overdekte speelruimte kun je tafeltennissen en je helemaal uitleven op de 'kade" van onze eigen havenhuisjes.

parkfaciliteiten