Alle accommodaties

20 accommodaties

Filter resultaten

Tuin
Type
Slaapkamers
Sanitair
Algemeen
Woonkamer
Keuken

Geheel nieuw luxe chalet voor 5 personen met heerlijk beschutte ligging op natuurterrein 't Heitje. Omringd door de prachtig groene omgeving komt u gegarandeerd tot rust. De afstand tot de centrale parkeerplaats is ongeveer 100-200 meter.

8,9
5
1

Gezins-chalet met centrale verwarming voor 5 personen met heerlijk beschutte ligging op natuurterrein 't Heitje. Omringd door de prachtig groene omgeving komt u gegarandeerd tot rust. De afstand tot de centrale parkeerplaats is ongeveer 100-200 meter.

9,8
5
1

Knusse 5-persoons gezins-chalets met centrale ligging op ons park. Op korte loopafstand van het parkeerterrein, de speeltuintjes, de receptie en het eetcafé. De indeling bestaat uit een woonkamer met kachel en open keuken. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Twee slaapkamers waarvan 1 met een eenpersoonsbed en een stapelbed.

8,8
5
1

Prachtig modern en comfortabel ingericht chalet. Centraal gelegen op het park en op steenworp afstand van het parkeerterrein, de speeltuintjes, de receptie en het eetcafé. Via een bruggetje loopt u rechtstreeks het Nationaal park in voor een heerlijke wandeling richting duinen en het strand.

9,1
5
1

Prachtig 5-persoons chalet op een rustige beschutte locatie op 't Heitje. Het chalet heeft een ruime woonkamer met centrale verwarming en open keuken. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Slaapkamer met tweepersoonsbed en een tweede slaapkamer met een eenpersoonsbed en een stapelbed.

9,1
5
1

Mooi gelegen 5-persoons chalet op een rustige beschutte plek op 't Heitje. Het chalet heeft een ruime woonkamer met centrale verwarming en open keuken. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Slaapkamer met tweepersoonsbed en een tweede slaapkamer met een eenpersoonsbed en een stapelbed.

8,9
5
1

Luxe chalet in boerderijstijl. Heerlijk rustig gelegen en van alle gemakken voorzien. Kom tot rust en geniet van de infrarood sauna die in de ruime badkamer aanwezig is. Het autovrije terrein maakt dat u in alle rust van uw vakantie kunt genieten.

9,2
5
1

Ruim 4-persoons chalet met rustige ligging. Zeer comfortabel, mede door de ruime indeling. Prachtige ligging naast een waterpoel. Centrale ligging op het park. Het bos ligt op 5 min. loopafstand. Het chalet ligt aan de rand van het parkeerterrein en is daardoor mindervalidevriendelijk. Niet rolstoelvriendelijk i.v.m. treden naar het terras. Aankomstdag uitsluitend op maandag, boekbaar voor hele weken.

9,1
4
1

Mooi en zeer rustig gelegen chalet met kachel, kamer, keuken, badkamer en twee slaapkamers. Dit 4-persoons chalet is zeer geliefd om het prachtige uitzicht op het Nationaal Park Duinen van Texel. Inpandige berging voor uw bagage en fietsen. Terrasje met tuinzitje.

9
4
1

Absoluut onze meest populaire chalets! Het supermoderne chalet heeft een unieke indeling met woonkamer en keuken in het midden. Aan weerszijden bevinden zich de 2 slaapkamers, een berging en de ruime badkamer. Dit wordt als zeer prettig ervaren. De grote ramen aan de voorzijde zorgen voor een zonnig 'buitengevoel'. Het autovrije terrein maakt dat u in alle rust van uw vakantie kunt genieten.

9,1
5
1

Ruim L-vormig chalet met veel privacy. Gezellig ingericht en ruim opgezet. Het chalet heeft een woonkamer met ruime open keuken, 2 slaapkamers, badkamer en een apart toilet. Inpandige berging. Volledig begroeide zonnige tuin. Dit chalet is niet met de auto te bereiken, uw bagage kan met bagagekarren vervoerd worden. Aankomstdag uitsluitend op maandag, boekbaar voor hele weken.

9,1
4
1

Rust en ruimte op een mooi beschut plekje op de Bremakker. Dit 4-persoons chalet is ruim en gezellig ingericht. Groot terras op de zonzijde en een heerlijke privé tuin. Woonkamer met centrale verwarming, open keuken, kleine badkamer en 2 slaapkamers. Dit chalet is niet met de auto te bereiken, uw bagage kan met bagagekarren vervoerd worden. Aankomstdag uitsluitend op maandag, boekbaar voor hele weken.

9,1
4
1

Eén van onze toppers qua ligging. Uiterst rustig en midden in de natuur op 't Heitje ligt dit 4-persoons chalet met centrale verwarming. Woonkamer, open keuken, badkamer, 2 slaapkamers en berging voor fietsen. Terrasje en een prachtig ligging aan de rand van het Nationaal Park de Duinen van Texel.

9,4
4
1

Ruim en modern ingericht chalet met een ideale ligging aan het Nationaal Park. Geniet van de stilte en de natuur. Het chalet is geschikt voor 4 personen en heeft een woonkamer met centrale verwarming, open keuken, badkamer en 2 slaapkamers. Ruime berging en een terras met tuinmeubilair.

9
4
1

Sfeervol 4-persoons chalet met een zonnige woonkamer en open keuken. Niet omheinde ruime tuin met terrasje en prachtige ligging naast het Nationaal Park Duinen van Texel. 2 slaapkamers, badkamer en een inpandige berging. De afstand tot de centrale parkeerplaats is ongeveer 150 meter.

9,3
4
1