23/9/2021  

Vanaf zaterdag 25 september zijn de nieuwe regels omtrent het coronatoegangsbewijs in de horeca van kracht. 

Het plan was om die toegangsbewijzen ook op terrassen te vragen, maar inmiddels heeft de Tweede Kamer besloten dat dit niet hoeft. Het coronabewijs hoeft alleen gevraagd te worden zodra iemand de horeca binnen gaat. Dit betekent wel dat er een coronabewijs gevraagd moet worden zodra iemand binnen komt afrekenen, gebruik wil maken van het toilet of via het restaurant bij het terras moet komen.

 

20/5/2021 Informatie corona voor vakantiegangers naar Texel

De Bremakker houdt de situatie omtrent het coronavirus en de aanbevelingen van de gezondheids-autoriteiten nauwlettend in de gaten. Wees gerust dat de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers onze absolute prioriteit heeft. Uw verblijf zal in overeenstemming zijn met de uitgebreide voorzorgsmaatregelen van de overheid en RIVM omtrent de COVID-19 epidemie.

Ten aanzien van de reis en het verblijf op Texel volgt hier aanvullende informatie:

Boot: Bekijk hier de actuele dienstregeling van de TESO.

Openbaar vervoer: Bekijk de actuele informatie over reizen met openbaar vervoer.

Restaurants: restaurants op Texel bieden mogelijkheden voor eten bezorgen / afhalen. Een overzicht treft u hier .

Reserveringen 2022

Helaas weet niemand hoe de situatie m.b.t. Corona in 2022 zal zijn. Houdt u a.u.b rekening met de annuleringsvoorwaarden als u reserveert. Leest u deze voorwaarden goed door. De coronacrisis valt niet onder de voorwaarden, waardoor u bij het aangaan van een reservering zelf de risico's/gevolgen aanvaardt ten gevolge van de crisis.