Alle accommodaties

20 accommodaties

Filter resultaten

Tuin
Type
Slaapkamers
Sanitair
Algemeen
Woonkamer
Keuken

Comfortabel 4-persoons chalet met rustige ligging. Extra ruime woonkamer met centrale verwarming en open keuken. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Slaapkamer met tweepersoonsbed en een tweede slaapkamer met een stapelbed en ruimte voor een campingbedje. Ook dit chalet heeft een prachtige ligging direct naast het Nationaal Park de Duinen van Texel. Parkeerplaats op ongeveer 150 meter.

9,4
4
1

Modern en sfeervol ingericht chalet met unieke ligging aan de ingang van het Nationaal Park Duinen van Texel. Het chalet heeft een ruime woonkamer met centrale verwarming en open keuken. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Slaapkamer met tweepersoonsbed en een tweede slaapkamer met een stapelbed en ruimte voor een campingbedje.

9,1
5
1

Relaxed kamperen met privé sanitair. Geniet van een kampeerplaats met privé sanitair! De unit heeft een douche, toilet, wastafel, eurostekkeraansluiting, buitenkraan, 10 ampère stroom, wifi en een aansluiting voor kabeltv. Honden zijn in de periode van 1 juli tot 26 augustus niet toegestaan. Stroom rekent u af naar verbruik, zie daarvoor de prijslijst.

8,8
6
2

Dit nieuwe chalet heeft een unieke indeling met woonkamer en keuken in het midden. Aan weerszijden bevinden zich de 2 slaapkamers, een berging en de badkamer. Dit wordt als zeer prettig ervaren. De grote ramen aan de voorzijde zorgen voor een zonnig 'buitengevoel'. Het autovrije terrein maakt dat u in alle rust van uw vakantie kunt genieten. Aankomstdag uitsluitend op maandag, boekbaar voor hele weken. Het chalet wordt nieuw geplaatst, in maart 2023 hopen we de foto's te kunnen tonen.

Dit supermoderne chalet heeft een unieke indeling met woonkamer en keuken in het midden. Aan weerszijden bevinden zich de 2 slaapkamers, een berging en de badkamer. Dit wordt als zeer prettig ervaren. De grote ramen aan de voorzijde zorgen voor een zonnig 'buitengevoel'. Het autovrije terrein maakt dat u in alle rust van uw vakantie kunt genieten. Aankomstdag uitsluitend op maandag, boekbaar voor hele weken.